Home » Espai Clínic

Espai Clínic

Consulta i Teràpia Familiar

 

Aquest és un espai de consulta o teràpia per a famílies, parelles o qualsevol persona que ho demani.

 

Vivim i ens relacionem segons les nostres emocions. La tristor, l'angoixa, la violència, la confusió...són expressions d'un malestar que no només afecta a l'individu, sino que té a veure amb la convivència i la història familiar.  

 

Volem fer una proposta de col·laboració amb la família per recuperar els seus espais de diàleg i respecte, aprofundir en les històries familiars i cercar una comprensió i una mirada més àmplia que permeti pensar, sentir i, en definitiva, viure diferent, de manera més esperançadora i amorosa. 

 

 

 Disposem d’un espai d’atenció gratuïta per a famílies sense recursos econòmics.

 

Serveis Socials, Serveis especialitzats en Infància i Adolescència, Escoles.


Per les famílies derivades pels Serveis Socials, EAIA's, escoles i altres institucions públiques o privades que treballen amb famílies socialment desfavorides hi han condicions econòmiques especials (per més informació ens podeu trucar al telèfon del Centre: 659 039 071; o escriuren's a centrehortatfsr@outlook.com).

Metodologia de treball


Treballem en equip, segons la metodologia sistèmica clàssica; utilitzem el mirall unidireccional i la gravació de les entrevistes per tal de poder aprofundir en la història familiar, les relacions i el procés terapèutic.

  

Les sessions es realitzen amb una freqüència habitual de tres setmanes i amb una durada d'uns 60 minuts. La família signa el seu consentiment a la gravació de les sessions seguint la normativa de protecció de dades.

  

  

Centre Horta

El Centre Horta

Centre Horta

Seminari Carmine Saccu 2014